Uut Naoberschap Ontstaon: UNO ’21

In de Achterhoek is het gewoon dat je buren je met raad, daad en hulp bijstaan wanneer de situatie erom vraagt. Dat is precies wat de voetbalverenigingen EGVV, GSV ’63, Sportclub Haarlo, Noordijk en Reünie hebben gedaan om hun jeugdleden met plezier op hun eigen niveau te laten voetballen.

Noteer in je agenda:
zaterdag 12 juni 2021 – Nationale Voetbaldag (minipups)

 

UNO ’21 Nieuws

Nieuwe sponsoren UNO’21

Sponsoring vormt een brede basis voor een gezonde financiële vereniging zodat contributie voor (jeugd)leden geen struikelblok vormt om lid te kunnen worden. Bedrijven uit het MKB zijn...

Lees meer

UNO’21 gaat er nu echt komen!

De kogel is door de kerk! UNO’21 (Uut Noaberschap Ontstoan), de unieke samenwerking tussen de jeugdafdelingen van v.v. Noordijk, Sp. Haarlo, EGVV, GSV’63 en v.v. Reünie, gaat er echt komen. Alle 5...

Lees meer

Nationale Voetbaldag bij UNO’21:
Champions League voor minipups

De KNVB heeft voor aanstaande zaterdag de nationale voetbaldag gepland. Maar die dag spelen onze jeugdteams ook om de KNVB Regio Cup.

Toch willen we deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan bij UNO’21.
Daarom organiseren wij de Champions League voor minipups, een toernooi voor kids van 4 tot 7 jaar! Zij spelen dan in echte outfits van Chelsea, Real Madrid Ajax of andere grote club.

Natuurlijk maken wij er een echt voetbalfeestje van met in de pauzes ranja en een ijsje na afloop van het toernooi!

Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail naar minipups@uno21.nl met je naam en leeftijd. Iedereen is welkom, leden en niet-leden!  Zaterdag word je om 9.30 uur verwacht op het veld van GSV ’63 waar je dan hoort in welk team je ingedeeld bent.

Ook bij de Champions League nemen wij de corona maatregelen in acht.

Tot zaterdag!

Presentatie tenue UNO '21

Zaterdag 22 mei vond de presentatie plaats van het tenue waarin UNO'21 gaat spelen.

Klik hier voor een impressie van de presentatie door Nieuws uit Berkelland.

Activiteiten UNO ’21

12 juni KNVB Regio Cup
12 juni De Nationale Voetbaldag (minipups)
Geesteren
19 juni KNVB Regio Cup
26 juni KNVB Regio Cup

Hoofdsponsoren

Want to Join The Club?

Je begrijpt dat het opzetten van – eigenlijk – een nieuwe voetbalvereniging, een enorme klus is. Sinds september zijn meer dan 30 vertegenwoordigers van de deelnemende verenigingen bijna dagelijks actief om UNO ’21 voor het seizoen 2021-2022 voetbalklaar te hebben. Dus natuurlijk zijn meer handen (en hoofden) meer dan welkom!
En het is leuk, want we zijn echt met iets unieks bezig!