lidmaatschap UNO’21 aanmeldformulier

 

 

Nieuwe leden zijn altijd welkom!

Heb jij zin om te voetballen of zoek je een vereniging voor je kind om te voetballen? Je bent dan van harte welkom bij SJO UNO’21! Door de samenwerking tussen 5 verenigingen in Berkelland voetballen wij op 4 locaties, Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo. We laten de teams zo veel mogelijk op dichtstbijzijnde locatie trainen/ spelen. Bv. een team dat voornamelijk uit leden uit Borculo bestaat zal veelal in Borculo voetballen. Het sportpark in Borculo is bovendien volop in ontwikkeling, in 2022 zal hier een kunstgrasveld komen.

Onze visie

  • De jeugd is gebaat bij het zoveel mogelijk spelen en trainen op een passend niveau! Door goede faciliteiten en begeleiding, bieden wij onze jeugdspelers de mogelijkheid zich te ontwikkelen op voetbalgebied. Ieder op zijn of haar eigen niveau, want iedereen mag meedoen!
  • Onze jeugd speelt en traint met spelers van vergelijkbaar niveau. Het plezier in het voetbal en de gezelligheid van deze teamsport maakt dat praktisch bijna alle jeugdleden alle leeftijdsklassen doorlopen, van Onder 8 tot Onder 19. Voor de leeftijd 4-7 jaar hebben wij de mini-pups. Spelenderwijs maken zij kennis met voetbal.
  • Naast het competitievoetbal organiseren we veel activiteiten. Denk hierbij aan voetbaltoernooien, zaalvoetbaltoernooien, sinterklaasfeest, voetbalkamp en natuurlijk de feestelijke afsluitingen van het seizoen.

Goed om te weten:

  • Kinderen kunnen altijd een aantal keren kosteloos meetrainen om te kijken of zij het leuk vinden
  • We trainen 2 keer in de week (mini-pupillen 1 keer op zaterdagochtend)
  • We trainen op natuurgras (vanaf najaar 2022 ook op kunstgras)
  • Jeugdwedstrijden worden op zaterdag gespeeld
  • Voor wedstrijden krijg je een voetbaltenue en sporttas te leen, voor trainingskleding zorg je zelf

 

Dus, waar wacht je op? Meld je aan via het onderstaande aanmeldformulier of mail naar penningmeester@uno21.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

We zien je graag bij SJO UNO’21!

 

Contributie 2021/ 2022

Team Euro per jaar
Mini pups 30
O7-O8 70
O9 75
O10-O11 80
O12-O13 90
O14-O15 100
O16-O17 110
O18-O19 120
+ kledinglease 15

De contributie kan per jaar of kwartaal betaald worden.

 

Afmelden

Er is ons veel aan gelegen om je als lid te behouden, maar wil je toch stoppen dan kan je dit schriftelijk doen door je af te melden via formulier lidmaatschap opzeggen.