Beste schoolvoetbal(st)ers                                                  

Namens de organisatie heten wij jullie binnenkort van harte welkom op ons prachtige sportpark “De Wildbaan”. Al jarenlang weet iedereen dat vanaf groep 5 tot en met groep 8 de schoolvoetbalwedstrijden worden gehouden op de velden van v.v. Reünie.

Het schoolvoetbal leeft enorm bij de jongens en meisjes gezien het grote aantal deelnemer(sters). Bij de groepen  5/6 gemengd doen dit jaar 15 teams mee en bij de groepen 7 /8 gemengd doen dit jaar ook 16 teams mee.

Op woensdag 12 april strijden de groepen 7/8 om wie zich ‘kampioen’ van Borculo mag noemen.

En op woensdag 19 april komen de meisjes en jongens van groep 5/6 naar Sportpark “De Wildbaan” .

We hebben dit jaar zoveel mogelijk rekening gehouden met de aanvangstijden, echter is het niet altijd gelukt om hier aan te voldoen. De winnaars van groep 7/8 en 5/6 zijn verplicht om Borculo te vertegenwoordigen tijdens de regiokampioenschappen.  Deze worden dit jaar gehouden op 17 mei voor groep 7/8 bij Longa’30 in Lichtenvoorde en voor groep 5/6 bij vv Doetinchem . 

Bij de organisatie van het schoolvoetbaltoernooi zijn altijd veel vrijwilligers nodig. Dit zijn de leider(ster)s van de teams, de scheidsrechters, de mensen van de EHBO, de omroepers, de kantine medewerkers en de mensen  van de organisatie en alle mensen die belangeloos hun vrije tijd in het voetbal steken. Wij hopen dan ook dat dit toernooi weer een groot succes zal worden, voor zowel de vrijwilligers als de deelnemer(ster).

Direct na de finales volgt de prijsuitreiking, voor de nummers 1 t/m 4 is er een beker te verdienen. 

Remco van den Berg,

“Dies van den Berg” Schoolvoetbal commissie SJO UNO’21

PS, Alle leerlingen, leraren, ouders, verzorgers, opa’s, oma’s en andere belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom om deze dagen de jongens en meisjes aan te moedigen, maar vooral heel veel plezier te hebben op deze 2 toernooien.

Programma groep 7-8 op 12 april

Programma groep 5-6 op 19 april

Reglement en teams schoolvoetbal