Het bestuur

 

Carrol Terleth

Carrol Terleth

Voorzitter

Carrol Terleth (1961) woont met vriendin Nicole, zoon Vincent, twee honden en een kat in Borculo. Zijn dochter Mathilde studeert in Rotterdam. Carrol is bestuurder bij een instelling voor verstandelijk gehandicapten en GGZ in het Sallandse. Daarnaast heeft hij zijn eigen bedrijf, Unorsum, waarmee hij trainingen en coaching in het hele land verzorgt. Sinds hij in 2007 in Berkelland kwam wonen heeft hij acht jaar in het bestuur van de Jorisschool gezeten en acht jaar in de Welzijnsraad. Carrol vindt sport een belangrijke activiteit voor kinderen (en volwassenen) en zet zich dan ook graag in om het jeugdvoetbal zo te organiseren dat kinderen zoveel mogelijk op hun eigen niveau kunnen blijven presteren.

voorzitter@uno21.nl

Karin Böhm

Karin Böhm

Secretaris

Mijn naam is Karin Böhm en sinds kort secretaris binnen UNO ’21. Samen met mijn man en drie jongens ben ik bijna twee jaar geleden naar Geesteren verhuisd. Inmiddels zijn we helemaal thuis in de omgeving en heeft iedereen het bijzonder naar zijn zin. Mijn jongste twee kinderen voetballen met veel plezier bij UNO ’21 en dat maakt dat ik ook graag iets terug doe voor de vereniging. Ik hoop jullie allen langs de lijn te zien!

secretaris@uno21.nl

Judith Hondorp

Judith Hondorp

Penningmeester

Ik ben Judith Hondorp, woonachtig in Gelselaar samen met mijn man en twee kinderen. In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als verpleegkundige. In mijn vrije tijd sta ik graag langs de lijn om een potje voetbal te kijken. Zelf heb ik in het verre verleden gevoetbald en ook mijn twee kinderen voetballen bij UNO ‘21. Een korte tijd terug ben ik gevraagd om een bijdrage te leveren binnen het UNO jeugdbestuur. Doordat ik affiniteit heb met financiële zaken leek het me leuk om als penningmeester aan de slag te gaan.

Tot ziens.

Sportieve groet,

Judith

 

penningmeester@uno21.nl

Remco van den Berg

Remco van den Berg

Algemeen bestuurslid, Wedstrijdsecretariaat, Voetbal Technische Zaken

Mijn naam is Remco van den Berg geboren in 1981 en sinds 7 juli 2022 getrouwd met Cindy en bonus papa van 3 dochters.  Ik ben geboren in Borculo en sinds 2017 wonende in Lichtenvoorde.
Ik werk als persoonlijk begeleider met licht verstandelijk beperkten met gedragsproblematiek in Eefde.
Voetbal is met de paplepel ingegoten eerst zelf voetballen tot mijn 20ste. Na mij carrière als voetballer betrokken in verschillende functies binnen de vereniging, waar ik nu het Wedstrijdsecretariaat voor mijn rekening neem en sinds het seizoen 2022/2023 de taak als hoofd vtz Uno’21.

vtz@uno21.nl

Siebren Kleine

Siebren Kleine

Algemeen bestuurslid, Facilitaire zaken

Hoi! Mijn naam is Siebren Kleine, ik ben 22 jaar en woon in Geesteren. In het bestuur van UNO ’21 vervul ik de rol van algemeen bestuurslid en heb ik met name de facilitaire zaken onder mijn hoede. Ook geef ik op zaterdagochtend training aan de mini-pups.

Momenteel studeer ik aan Universiteit Twente: na mijn afgeronde studie Technische Informatica volg ik nu een master waarin ik de eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak wiskunde wil gaan behalen. Daarnaast werk ik al heel wat jaren bij de Coop in Borculo.

In mijn jeugd heb ik altijd bij GSV ’63 gevoetbald en daardoor weet ik hoe ontzettend leuk het is om een potje te voetballen. Daar zet ik me dan ook graag voor in, zodat alle kinderen uit de buurt op hun eigen niveau en met veel plezier kunnen (blijven) voetballen. Dat is het belangrijkste!

Graag zie ik jullie een keertje langs het voetbalveld op een van de accommodaties. Tot dan!

Info@uno21.nl