B I N G O

Vrijdagavond 15 april verzamelde de JO11 & JO12 zich bij SP Haarlo voor een ouderwets potje Bingo. Onder leiding van Bingo Master Robin vielen er lekkere en mooie dingen te winnen voor wie het geluk aan zijn zijde had.

Met gespitste oren en ingespannen koppies werden de nummers 1-voor-1 afgestreept. Het “ohhhh ik moet er nog 1” en “please nummer 52” was niet van de lucht. En dan telkens weer die spanning of je geen valse Bingo geroepen had – gelukkig was dit nergens het geval.

Aan het einde van de avond ging iedereen met een prijsje onder de arm het paasweekend in!

P A A S E I E R E N  Z O E K E N

Op zaterdag 16 april stonden er 40 kinderen te trappelen om het bos bij Haarlo in te stormen. Met een mand in de hand opzoek naar de 160 eieren die de Paashaas voor ze verstopt had.  De een ging bedachtzaam en gestructureerd te werk, de ander vloog kris kras door het bos.

Nadat het hele bos was uitgekamd kwamen de dames en heren terug bij ’t Kulturhus voor een welverdiend glaasje drinken. Aan de activiteitencommissie de schone taak om de eieren te tellen. Het werd een nek aan nek race tussen de JO9-1 en de Minipups. Mede dankzij de vondst van de speciale “zilveren eieren” was het uiteindelijk de JO9-1 die er met de titel “Speurneus van het Jaar” vandoor ging. Het was een zonnige en gezellige ochtend!

En voor iedereen die nog even verder wil zoeken…. niet alle 160 chocolade eieren zijn gevonden 😉