Dies van den Berg schoolvoetbal toernooi groep 5/6.

19 april was het de beurt aan groep 5/6 en ook hier was het spannend! Op het sportcomplex de Wildbaan was het een gezellige drukte. Waar ouders, leerkrachten en coaches op 12 april nog vanonder de paraplu de kinderen aanmoedigde, konden ze dit nu heerlijk in het lentezonnetje doen. 

De wedstrijden waren buitengewoon spannend en er werden prachtige doelpunten gescoord. Richting de halve finales bleek dat IKC Sint Joris over heel veel voetbaltalent te beschikken in deze leeftijdscategorie. Met maar liefst 3 teams in de halve finale was een finale plek dan ook al gegarandeerd.  Team 3 van IKC Sint Joris ging er met de enorme wisselbeker vandoor en speelt op 17 mei in Doetinchem tegen andere winnaars van de locale schoolvoetbaltoernooien.

 De organisatie was dit jaar in handen van Remco van den Berg, Annemarie  Hennink, Kees Lerink en Gerard ten Bras. Langs deze weg veel dank voor jullie inzet. Naast de organisatie zijn er nog veel meer helpende handen die een bedankje verdienen; Jade, Manon en Jolanda voor de kantinebezetting, Jaime voor de foto’s, alle scheidsrechters en niet te vergeten de meesters, juffen en teamcoaches!

We wensen de Keikamp en IKC Sint Joris heel veel succes in de volgende ronde en alle kinderen veel voetbal plezier op de schoolpleinen!

Mocht er bezwaar zijn tegen het plaatsen van 1 van deze foto’s, dan graag bericht naar redactie@uno21.nl.
Vermeld om welke foto het gaat, dan zullen wij deze aanpassen/verwijderen.
📸 Jaime Lebbink.