Zaterdag 15 januari, op deze toch wel koude zaterdagochtend starten de eerste groep jongens en meisjes van de JO11 t/m JO13 aan een survivalclinic in Beltrum. 

De kinderen werden ontvangen door enthousiaste begeleiders, die hun de fijne kneepjes van de sport gaan leren. Na een warming-up, moesten de kinderen vele hindernissen trotseren en technieken zoals de apenhang en de voetklem leren. Trouwens niet alleen de kinderen waren fanatiek ook de trainers/leiders hadden hun sportkleding aangetrokken en deden uitstekend hun best. Aan het eind werd er nog een klein wedstrijdje gespeeld. 

De tweede helft van de ochtend starten de jongens en meisjes van de JO15/MO15/MO19. Ook voor deze groep was niets te gek, de technieken werden al iets moeilijker gemaakt. Daar sloegen zij zich prima doorheen, al was er bij sommige toch even een pijn momentje. Ook hier werd aan het eind nog een klein wedstrijdje gehouden.

Met veel plezier kijken we terug op een zeer geslaagde ochtend. 

Applausje voor alle deelnemers ! 

Wij doen ons uiterste best om rekening te houden met de AVG. Mocht u toch bezwaar hebben tegen een geplaatste foto, laat dit dan weten aan redactie@uno21.nl. Dan zullen wij de foto aanpassen of verwijderen.