Beste ouders en/of verzorgers en spelers van SJO UNO ’21.

Graag willen wij jullie informeren over de teamindeling voor het seizoen 2022/ 2023.

De afgelopen periode is er achter de schermen veel tijd besteed aan het vormgeven van de teams voor het komend seizoen. Dit proces wordt gecoördineerd door de VTZ.

In samenspraak met de leiders en trainers hebben we in eerste instantie bekeken hoeveel teams (o.b.v. het aantal kinderen) per leeftijdscategorie gevormd kunnen worden. We streven hierbij naar zo min mogelijk wisselspelers, zodat iedereen aan bod komt tijdens de wedstrijden.

Nadat het aantal teams vast stond is er gestart met de teamindeling. Het indelen van de teams is en blijft een ingewikkeld traject. Na intensief overleg met de trainers en leiders van diverse teams zijn wij voor alle teams, m.u.v. de JO17, tot een indeling gekomen. Hierbij is gekeken naar zowel sportieve- als sociale aspecten.

In verband met de komst van een nieuwe trainer voor de JO17 geldt dat we voor deze teams nog geen indeling hebben gemaakt. De definitieve teamsamenstelling volgt aan het begin van het seizoen zodra de nieuwe trainer een goed beeld heeft van de sportieve kwaliteiten van alle spelers. We vinden het vervelend dat we deze jongens nog even in onzekerheid moeten laten maar hopen op jullie begrip.

Op voorhand weten we dat we niet iedereen helemaal tevreden kunnen stellen met de gemaakte keuzes, maar we willen benadrukken dat het proces zo zorgvuldig mogelijk is aangepakt.

Onze ervaring is dat ouders en/of spelers er soms behoefte aan hebben om vragen te stellen over de teamindeling. Wij vinden het belangrijk om vragen goed te beantwoorden en om daar ook de tijd voor te nemen tijdens een gesprek. Om dit goed te organiseren kunt u tot uiterlijk donderdag 14 juli 2022 per e-mail een gesprek aanvragen. U kunt daarvoor dit e-mailadres gebruiken: VTZ@uno21.nl

Graag in uw e-mail een korte beschrijving van de achtergrond van uw vraag.

Klik op foto of link voor teamindeling. 

Teamindeling seizoen 2022.2023

 

Met vriendelijke groet,

VTZ, trainers en leiders SJO UNO’21