Zaterdag 8 oktober,  JO15-1 – MVVA MO16

In de voorbereiding stonden beide teams in Groenlo ook al tegenover elkaar. Hier werd er toen door de JO15-1 met 5-0 gewonnen. Vandaag kwam de MVVA recanche nemen op sportpark de Wildbaan in Borculo.

Zonder de geblesserden Kay, Manu en Lotte, maar met Jayden uit de JO13-1, werd er om 11.00 uur afgetrapt. We begonnen best aardig en al snel wist Linde de bal in de touwen te werken. Een prima start. Ook Thijmen liet zich al snel gelden en scoorde keurig de 2-0. De MVVA liet zich in de duels gelden en tikte er bij vlagen leuk op los. Door een communicatie fout viel al snel de 2-1. Erg zonde, maar kop op en door. Dat deden we en door een foutje van de keepster hierdoor kon Teun de 3-1 binnen tikken. Linde, ook spelend bij de MVVA, had er enorm veel zin in en door een keurige actie schoot ze de 4-1 binnen! Helaas moesten we achterin, door een blessure van Pim, snel wat wijzigingen doen, maar gingen we met een goede stand de rust in.

Na een aantal omzettingen begonnen we de tweede helft prima. Jayden kwam door een goede pass door en schakelde even de turbo in. Vervolgens schoof hij de bal keurig binnen, maar deze werd, door buitenspel, afgekeurd. Zonde. Al snel moesten we gedwongen wisselen doordat Niek op de middenlijn met een niet al te slimme sliding doormidden werd gezaagd. De spoeling werd dunner en de bank met geblesseerden werd groter en groter. Gelukkig wisten we ook nog de 5-1 te maken en kon Jayden eindelijk juichen💪 Met passie, strijd en bij vlagen goed voetbal hebben we een mooie oefenwedstrijd laten zien.