Vrijwilligers

 

Vrijwilligers, de bouwstenen van onze vereniging!

 

Onze vrijwilligers zijn onmisbaar, want zonder vrijwilligers, geen vereniging! Om onze vereniging draaiende te houden zijn er veel vrijwilligers nodig, denk aan trainers, coaches, schoonmakers, klussers, kantinediensten, wedsstrijdesecretariaat, PR etc.  Wij ontzettend dankbaar voor de vrijwilligers die we nu al hebben!

Elk jaar is het weer een hele klus, om de gaten in de organisatie dicht te krijgen, daarom kunnen wij altijd meer vrijwilligers gebruiken. Alleen door alle werkzaamheden goed verdelen, kunnen we er voor zorgen dat de vrijwilligers die we hebben er ook plezier in blijven houden.

Wij willen als vereniging onze jeugd een mooie voetbaltijd geven, dit kan alleen alleen als iedereen  hieraan een steentje bijdraagt . Want ” vele handen maken licht werk en natuurlijk ook een stuk gezelliger”.

Meld je daarom nu aan als vrijwilliger voor het team van jou kind of draai een kantinedienst of wordt lid van een commissie of welke functie dan ook!

redactie@uno21.nl of secretaris@uno21.nl

 

 

 

 

#Vacatures!

 

–  trainers/leiders en grensrechters.

Voor diverse teams zijn we nog op zoek: https://uno21.nl/indeling-leiders-en-trainers/  

–  lid activiteitencommissie.

De activiteitencommissie organiseert  superleuke activiteiten voor onze UNO’21  jeugdleden. Om dit te kunnen doen hebben ze nog leden nodig die helpt bij de organisatie.
Bij alle activiteiten zijn extra handjes altijd welkom. Heb jij als ouder/ lid,  zin om bij een activiteit te helpen, laat dit de commissie dan weten.

–  PR ondersteuning.

Vind jij het leuk om wedstrijdenverslagen te schrijven of filmpjes/ foto’s te maken? Wij ontvangen ze graag, zodat we ze natuurlijk kunnen delen op onze social media! Ben jij die vliegende reporter, of enthousiaste ouder/ speler of volg jij als fan onze voetballers op de velden dan horen we graag van jou.

Wij kijken erg uit naar jullie verslagen, filmpjes en foto’s;  redactie@uno21.nl