Vrijwilligers

 

Vrijwilligers zijn onmisbaar!

 

Zonder vrijwilligers geen vereniging! Om een vereniging draaiende te houden zijn veel vrijwilligers nodig, denk aan trainers, coaches, schoonmakers, klussers, kantinediensten, wedsstrijdesecretariaat, PR etc.  Gelukkig hebben we al veel vrijwilligers bij UNO’21, hier zijn wij ontzettend blij mee.

Wij kunnen altijd meer vrijwilligers gebruiken!

We willen graag de werkzaamheden goed verdelen, zodat iedere vrijwilliger er plezier in blijft houden.  Wij proberen als vereniging de jeugd een mooie voetbaltijd te geven, maar verwachten dat iedereen hier ook een steentje aan bij kan dragen. Vele handen maken immers licht werk en een stuk gezelliger. Meld je daarom nu aan als vrijwilliger voor het team van jou kind,  een kantinedienst,  lid van een commissie of welke functie dan ook!

 

 

 

#Vacatures!

 

–  trainers/leiders en grensrechters.

Voor diverse teams zijn we nog op zoek: https://uno21.nl/indeling-leiders-en-trainers/  

–  lid activiteitencommissie.

De activiteitencommissie organiseert  superleuke activiteiten voor onze UNO’21  jeugdleden. Om dit te kunnen doen hebben ze nog leden nodig die helpt bij de organisatie.
Bij alle activiteiten zijn extra handjes altijd welkom. Heb jij als ouder/ lid,  zin om bij een activiteit te helpen, laat dit de commissie dan weten.

–  PR ondersteuning.

Vind jij het leuk om wedstrijdenverslagen te schrijven of filmpjes/ foto’s te maken? Wij ontvangen ze graag, zodat we ze natuurlijk kunnen delen op onze social media! Ben jij die vliegende reporter, of enthousiaste ouder/ speler of volg jij als fan onze voetballers op de velden dan horen we graag van jou.

Wij kijken erg uit naar jullie verslagen, filmpjes en foto’s;  redactie@uno21.nl